Questions

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het keurmerk?

Voor de keurmerkhouder

Heb je als bedrijf, instituut, overheid, school, (sport)club, (sport) bond, is toepasbaar in elke institutie in zowel de private als publieke sector, besloten om dit keurmerk in te bedden in uw organisatie, dan word u gecertificeerd door Fyjas. U straalt dan uit naar stakeholders dat je beleid rechtvaardig is en gevrijwaard is van racisme en discriminatie. Ze kunnen hun inclusief en gelijkwaardig beleid zichtbaar maken op de website met behulp van hun Fyjas-certificaat, die ook digitaal verstrekt wordt. Dat zal klanten aantrekken, maar ook overheden, ondernemers etc. zullen eerder geneigd zijn zaken te doen met een Fyjas gecertificeerd bedrijf. Daarmee zijn de Fyjas-keurmerken een essentiële marketingtool voor uw bedrijf.

Voor de stakeholders

Klanten, leerlingen, werknemers etc, kunnen er blindelings op vertrouwen dat ze beschermd worden tegen racisme en discriminatie, dat ze in een omgeving vertoeven die inclusief, gelijkwaardig, vrij van discriminatie en wel op duurzame niet polariserende manier.

Wat moeten we doen om het keurmerk te hebben?

Meld u aan via de website voor uw keurmerk naar keuze.

Wat kost het?

De audit van het keurmerk kost 1995 euro per mandag. Daarnaast zijn er kosten voor de administratie (€100,-) en optionele consultkosten.